مشخصات و ویژگی های فنی دستگاه سیل کن ایرانی
قالب دستگاه در این نوع مدل از دستگاه های سیل حرارتی رومیزی بر اساس ابعاد ظرف مورد نظر مشتری ساخته می شود.
مشخصات و ویژگی های فنی دستگاه سیل:
در دو مدل نیمه اتومات و اتومات ساخته می شود.
دستگاه سیل لیوانی رومیزی جهت سیل کردن درب لیوان های پلاستیکی dastgahdokhtplastik.loxblog.com با دهانه 75 و 95 میلیمتر در حالت استاندارد و تک نفره و با دهانه های بزرگتر برای ظروف بزرگ ساخته می شوند. این نوع برای سیل کردن درب ظروف دوغ، ماست، مایعات، ترشی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.
مشخصات و ویژگی های فنی دستگاه سیل:
دستگاه سیل وکیوم رومیزی نوعی دیگر از دستگاه های سیل حرارتی می باشد که برخلاف دستگاه هایی که توضیح داده شد قبل از بسته بندی هوای داخل ظرف را از طریق پمپ های وکیوم کاملا تخلیه می کند.
دستگاه سیل وکیوم با تخلیه هوای داخل ظروف و تزریق مواد نگهدارنده مانند گاز ازت باعث می شود که مواد غذایی بعد از بسته بندی کیفیت اصلی و تازگی خود را حفظ نماید.
از این دستگاه ها معمولا برای بسته بندی گوشت، مرغ و ماهی، خیار شور و غیره استفاده می شوند.
روش استفاده دستگاه های سیل حرارتی رومیزی
نحوه کار با این دستگاه ها بسیار آسان می باشد. بدین صورت که ظرف مورد نظر در داخل قالب دستگاه قرار می گیرد و سپس اپراتور کشو را به داخل هدایت می کند و با فشار دادن کلید آن صفحه داغ به سر ظرف تماس پیدا می کند و فیلمی که بر حسب نظر مشتری از جنس سلفون، فویل آلومینیوم و . در قسمت رول دستگاه قرار گرفته روی ظرف به صورت حرارتی کاملا پرس می شود.
نتیجه گیری در مورد دستگاه سیل حرارتی رومیزی
با توجه به مطالب گفته شده دستگاه های سیل حرارتی رومیزی شرکت آراد ماشین جهت بسته بندی انواع ظروف PET.PE.PP و . مناسب بوده و جهت استفاده در مجموعه هایی که از محدودیت فضایی برخوردارند قابل استفاده می باشند.
خرید عمده تکی انواع ساعت مچی مگنتی زنانه دخترانه 2020
خرید دستبند رنگ طلایی مارک گوچی زنانه دخترانه
خرید اینترنتی نیم ست سه زنجیره طرح Love
سفارش پستی نیم ست مرغ آمین مدل با کیفیت
فروش انواع دستبند چرمی پسرانه مردانه 2017